Klauzula informacyjna

Szanowna Klientko/ Szanowny Kliencie,

w związku z ochroną danych osobowych wynikających z RODO (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ), wykonując obowiązek przewidziany w art. 14 RODO, informujemy że chronimy Pani/Pana dane, oraz o prawach, które Pani/Panu przysługują.

Podstawowe informacje:

Administratorem danych jest Dorota Matlakiewicz-Papis, prowadząca działalność FERN MODERN, z siedzibą przy ul. Nowoursynowskiej 172B, 02-787 Warszawa, wpisaną do Centralnego Rejestru Ewidencji i Działalności Gospodarczej pod numerem NIP 799-127-96-61.

Pani/Pana dane będą przetwarzane  w celu:

  1. Realizacji usług świadczonych przez Administratora na podstawie art. 6 ust. 1 pkt b);
  2. Wysyłania informacji handlowych przez Administratora na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) (jeżeli taka zgoda została wyrażona);
  3. Przesyłania wiadomości marketingowych usług i produktów oferowanych przez Administratora (jeżeli zgoda została wyrażona) na podstawie art. 6 ust. 1 pkt f);
  4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres realizacji usług świadczonych przez Administratora;
  5. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, prawo wniesienia sprzeciwu, cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  6. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r.;
  7. Podane przez Pana/Pana danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy z Administratorem. Jest Pani/Pan zobowiazana do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości świadczenia usług przez Administratora;
  8. Pani/Pana dane będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania przez Administratora. Profilowanie polega na automatycznej (przez system informatyczny) analizie i prognozowaniu Pani/Pana zainteresowania usługami kosmetycznymi oferowanymi na platformie moment.pl na podstawie podanych w formularzu Pani/Pana danych osobowych oraz pomiarów zachowania na platformie moment.pl , a także informacji uzyskanych ze wszelkich możliwych legalnych źródeł (jeżeli taka zgoda została wyrażona).

Informacje dodatkowe:

Pani/Pana dane są zbierane i przetwarzane w związku z prowadzonym salonem kosmetycznym B SPA.

Dane kontaktowe:

tel.: 795 555 795
e-mail: salon@b-spa.pl
strona internetowa: www.b-spa.pl
adres pocztowy: 02-972 Warszawa, ul. Sarmacka 6, lok. 19J.